Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoord onderzoek of (Keyword Research) zorgt voor een duidelijk overzicht van de meest belangrijke zoekwoorden voor uw onderneming. Het onderzoek naar zoekwoorden toont welke woorden het meest gebruikt worden door uw concurrenten, welke zoekwoorden relevant zijn voor uw bedrijfstak, welke zoekwoorden het meeste bezoekers opleveren en welke zoekwoorden het duurste zijn om aan te houden.

Zoekwoordenonderzoek zorgt voor rendement

Een zoekwoordenonderzoek is de meest belangrijke, meest waardevolle en hoogst rendement gevende activiteit in de zoekmachine marketing. Een rangschikking maken voor de juiste zoekwoorden zorgt voor een doorbraak in bezoekers van uw website. Door het zoeken naar uw marktgerelateerde trefwoorden leert u niet alleen welke termen en zinnen belangrijk zijn om SEO teksten op te richten, maar ook om meer te weten over uw klanten en hun zoekgedrag.

De juiste bezoeker

Een zoekwoorden onderzoek gaat niet enkel over het krijgen van meer bezoekers naar uw site, maar naar het krijgen van de juiste soort bezoekers. De daadwerkelijke klant. Wanneer u in uw AdWords campagne bezoekers naar uw website trekt die niet geïnteresseerd zijn in uw producten, dan creëert u kosten in plaats van omzet.

Stel u bent een tandarts in de hoofdstad van Nederland. In uw zoekwoorden onderzoek komt naar voren dat het niet zinvol is om te adverteren met tandarts Rotterdam. Want iedere bezoeker die op uw resultaat klikt en later ontdekt dat u zich in Amsterdam bevindt is een geërgerde zoeker en voor u een kostenpost. Dankzij het zoekwoorden onderzoek van Tekstschrijver J.C. Muts leert u gericht zoeken met de meeste kans op klandizie.

Zoekwoorden onderzoek van Tekstschrijver J.C. Muts

Wanneer u de webteksten gecreëerd rond de zoekwoorden direct goed op de website plaatst, wordt u meteen goed gevonden voor zoekopdrachten die relevant zijn voor de producten of diensten op uw website! Door goed gebruik van relevante zoekwoorden in de teksten op uw website, zorgt u ervoor dat de juiste mensen uw site gemakkelijk kunnen vinden. Een zoekwoorden onderzoek van Tekstschrijver J.C. Muts, inclusief concurrentie- analyse, heeft u al vanaf 50,00 euro! U krijgt hiervoor de 10 belangrijkste zoekwoorden voor uw branche en daarnaast belangrijke tips omtrent de Google vindbaarheid van uw website.

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.