SEO Teksten zorgen voor betere Google vindbaarheid

Website optimalisatie door SEO-webteksten | meer zoekmachine bezoekers

Website optimalisatie door SEO–webteksten zorgt voor meer bezoekers door zoekmachines. Een hogere positie in de zoekmachines is noodzakelijk om voldoende klanten te werven. Als SEO-tekstschrijver schrijft Tekstschrijver J.C. Muts webteksten die optimaal gericht zijn op zowel zoekmachine als bezoeker. Uw SEO-teksten worden standaard voorzien van pakkende titels en omschrijvingen. Deze worden getoond bij uw website in de zoekresultaten van Google. Gebruikers klikken zo eerder door naar uw site.

SEO-tekstschrijver gezocht?

Iedere website of webshop heeft de behoefte aan persoonlijke en unieke teksten. Uniek qua doelgroep, diensten en producten, maar ook uniek SEO - geoptimaliseerd voor zoekmachines. Op internet zoeken uw potentiële klanten via zoekmachines, zoals Google, altijd op trefwoorden naar hun behoeftes. De websites die op deze zoekactie van toepassing zijn moeten bovenaan de zoekresultaten verschijnen. Daarbij geldt dat websites en webshops die speciaal geoptimaliseerd zijn met SEO – webteksten relevanter zijn dan websites zonder seo-teksten. De websiteteksten die aansluiten op de trefwoorden uit deze zoekopdrachten zorgen ervoor dat uw website hoog eindigt in de zoekmachineresultatenlijsten.

Tekstschrijver J.C. Muts schrijft graag unieke en speciaal geselecteerde seo-webteksten voor uw website. Vraagt u gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Overige artikelen :

SEO Tekstschrijver

SEO Copywriter

SEA en AdWords

Zoekwoorden onderzoek

Samenwerken met een tekstschrijver

 

‘White Hat’ SEO teksten van Tekstschrijver J.C. Muts vergroten een hogere ranking in Google

‘White Hat’ SEO teksten worden geschreven volgens een aantal voorwaarden (zie beneden tekst). De zoekwoorden waar u op gevonden wenst te worden zijn erg belangrijk. Op deze zoekwoorden worden de teksten geschreven, waardoor u hoger in Google komt. Volgens de SEO regels die momenteel gangbaar zijn worden unieke, leesvriendelijke teksten geschreven die voor bezoekers (en Google Bots) overkomen als normale webteksten. De kosten voor het SEO teksten schrijven zijn bij Tekstschrijver J.C. laag. Voor een SEO tekst betaalt u € 25,00*

Voorwaarden ‘White Hat’ seo-webteksten

Gebruik één tot maximaal drie keywords per tekst a 300 woorden. Schrijf seo-webteksten in korte alinea's. Gebruik <h1> kop en <h2> of <h3> tussenkoppen. Schrijf de seo-webtekst in korte zinnen. Plaats tekstlinks/hyperlinks in de webtekst. Gebruik opsommingen van keywords als diensten. Gebruik meta-attributen in het webbuild programma. Verstop geen keywoorden in de paginakleur. Spam niet onnodig vaak het keywoord, maar gebruik 2-4% aan keywords.

*Afhankelijk van het aantal woorden