Webdesign

Een zakelijke website is het online visitekaartje van de onderneming. Bezoekers kunnen er terecht voor extra informatie over uw bedrijf, contactgegevens en wellicht een portfolio om te zien wat u al eerder gedaan heeft voor soortgelijke opdrachten. Vindbaar zijn op het web is erg belangrijk. Tegenwoordig is uw doelgroep maar een (muis)klik verwijderd van bedrijfsinformatie. Met de mobiele smartphones gaat dat alleen nog maar sneller. Een moderne website is onmisbaar voor ieder bedrijf.

Een website laten maken gevuld met teksten

Een nieuwe website laten maken, compleet gevuld met teksten geschreven door een seo- tekstschrijver zorgt voor een compleet geoptimaliseerde website. Wanneer u een website laat maken door een webdesigner dient u vaak nog zelf de website te vullen met goede webteksten, productinformatie en pakkende advertenties. Dit is erg lastig en hier gaat veel tijd in zitten. Waarom koopt u dan geen complete website of webwinkel met teksten?

Tekstschrijver J.C. Muts werkt samen met diverse webdesigners en zorgt altijd voor kwalitatief sterke en vooral prachtige websites en webwinkels. Maar wat kost een complete website gevuld met teksten nu eigenlijk? Dit hangt helemaal van de grootte, het design en het doel af. Samen met u ga ik hier uitgebreid op in. 

Vraagt u gerust naar de voorwaarden via het contactformulier!

Bent u benieuwd welke gegevens u dient aan te leveren? Zie hier de Checklist.

 

Een succesvolle webshop starten

Wilt u een succesvolle webshop starten? Dan wordt het tijd voor seo-webteksten en seo- productinformatie teksten die echt voor uw webwinkel werken. Overtuigende seo-teksten in de productomschrijving zetten uw bezoekers aan tot handelen en handelen betekent in uw geval het aanschaffen van uw producten. Haal het maximale uit uw webshop en laat uw webteksten schrijven door tekstschrijver J.C. Muts.

Wat zijn de voordelen van mijn seo-teksten in een webwinkel of webshop?

  • Uniek, gericht op uw doelgroep en producten en/of diensten
  • Meer bestellingen, dus meer omzet
  • Pakkende en informatieve teksten
  • Begrijpelijk, maar toch formeel
  • SEO -technisch geschreven, goed vindbaar in zoekmachines

Meer omzet dankzij seo-webteksten

Pakkende seo-webteksten overtuigen zoekmachines en bezoekers om uw webwinkel te bezoeken. Aantrekkelijke en informatieve productomschrijvingen zorgen voor meer vertrouwen in een webwinkel. Zorg ervoor dat de teksten uniek zijn voor ieder product. Wanneer een bezoeker overal dezelfde omschrijving ziet staan, is het vertrouwen weg. De drempel om een bestelling te plaatsen is een stuk lager als de lezer precies en juist wordt geinformeerd. Hoe groot is een product is, wat het weegt, hoe voelt het aan? Hoe meer informatie, hoe beter als het maar passend is voor het unieke product. Deze informatie trekt bezoekers en zorgt er voor dat gekochte producten minder snel geruild worden, want u informatie is zo duidelijk dat een klant niet meer voor verrassingen staat.

Goed vindbaar in Google

Wist u dat seo-teksten als productomschrijvingen zeer belangrijk zijn voor de optimalisatie en vindbaarheid van uw webwinkel? Online bezoekers beginnen hun zoektocht nu eenmaal via de zoekmachines zoals Google. Tekstschrijver J.C. Muts  schrijft vindbare productomschrijvingen die rekening houden met het zoekgedrag van uw doelgroep. Zo word u beter gevonden en tretk u meer bezoekers en dus klanten naar uw webwinkel.